روز دانشجو گرامی باد

شانزدهم آذرماه، روز دانشجو، روز کسب معارف و اندیشه ورزی و روز مبارزه با جهل و بی خردی گرامی باد.

یک نظر

1. فریبرز کاظمی

پیام سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در پیامی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو، این روز را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان تبریک گفت.

‎به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، متن پیام دکتر محمدحسین امید سرپرست دانشگاه جامع به مناسبت 16 آذر به شرح ذیل است :

‎بسمه تعالی

‎شانزدهم آذرماه نقطه عطفی در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی و یادآور حماسه ها و سند غرور انگیزی از استکبار ستیزی، استقلال طلبی و عدالت خواهی ملت غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی بویژه دانشجویان عزیز می باشد. ‎

در 16 آذر سال 1332 که نقطه عطفی در حرکتهای جنبش دانشجویی ایران می باشد، دانشجویان مسلمان انقلابی دانشگاه تهران که نماد آنها سه شهید گلگون کفن، مهدی شریعت رضوی، مصطفی بزرگ نیا و احمد قندچی بودند در اعتراض به دخالتهای دولتهای استعماری آمریکا و انگلیس در امور داخلی ایران، قلب های خود را سپر گلوله‌های دژخیمان طاغوت قرار دادند تا از عزت و استقلال ملت مسلمان ایران دفاع کنند. جنبش دانشجویی دانشجویان مسلمان ایران که از دیر باز تاکنون قلب حرکتهای ضد استکباری و استعمار ستیز بوده است، همواره از مکتب تعالی بخش اسلام و مذهب تشیع الهام گرفته و دوشادوش ملت فهیم ایران اسلامی مسیر تعالی بخش خود را براساس عزت ملی و اقتدار اسلامی، دنبال کرده است.

در این راستا دانشجویان، مدرسین و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در بیست و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه خود، 16 آذر را طلیعه‌ای مبارک برای مبارزه‌ای بی‌امان با استکبار دانسته و با تبریک این روز بزرگ به همه دانشجویان و دانشگاهیان ایران اسلامی، بر خود فرض می‌دانند تا با پیروی از فرامین رهبر فرزانه انقلاب و با شناخت از رهنمودهای داهیانه ایشان، پا به پای سایر دانشگاهیان برای عزت و عظمت انقلاب اسلامی تلاش نموده و تمام همت خویش را برای تعلیم و تربیت نیروهایی ماهر، توانمند، متعهد، متخصص، مؤمن و انقلابی صرف کنند.