پذیرش مهرماه 98

مرکز آموزش علمی_کاربردی شهرداری رودهن برای پذیرش مهر ۹۸ دانشجو می پذیرد.

با توجه به سیاستهای دانشگاه و ماموریت گرایی مرکز رشته هایی در جهت بالا بردن آگاهی مردم در راستای افزایش حقوق شهروندی، آشنایی با قوانین و مقررات مرتبط با زندگی شهری، ایجاد آرامش روانی بیشتر با روابط عمومی و افکار سنجی، بالا بردن اطلاعات شهروندان در زمینه امداد و نجات شهری جهت افزایش امنیت جانی

و تربیت نیروهای کاردان و متخصص در زمینه های معماری داخلی، ببرونی، معماری بافت های فرسوده، عمران، نگهداری و مرمت بافت های فرسوده، محیط زیست، نقشه برداری و خدمات الکترونیک جهت راه اندازی کسب و کارهای شهری، رونق اقتصادی و اشتغال زایی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در رشته های زیر دانشجو میپذیرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.rcast.ac.ir یا با شماره تماس های ۰۲۱۷۶۵۰۱۸۹۰ الی ۹۵ یا به مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری رودهن به آدرس رودهن بلوار آیت ا… خامنه ایی خیابان علمی کاربردی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری رودهن مراجعه فرمایید.

شروع ثبت نام از تاریخ ۲۶ مرداد۹۸ برای مقطع کاردانی و ۵ شهریور ۹۸ برای مقطع کارشناسی در سایت www.sanjesh.org

کاردانی

1. کاردانی روابط عمومی