رای نظارتی

بسمه تعالی

با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با عنایت به الطاف خداوند بزرگ و در ظل توجهات حصرت ولیعصر (عج) و همت و همدلی مثال زدنی مسئولین استانی و شهرستانی رای نظارتی که در تاریخ 17/04/1391 برای این مرکز لحاظ گردیده بود و موجب عدم توسعه دوره های جدید گردیده بود و روند مرکز از حالت عادی خارج شده بود برداشته شد و طبق ابلاغیه شماره 46326 مورخ 14/11/1397 شرایط مرکز در خصوص درخواست دوره های جدید و تمدیدی از پذیرش بهمن ماه 97 بصورت عادی درآمد که جا دارد از تمامی عزیزانی که در راستای اصلاح شرایط و بهبود روند این مجموعه همکاری نمودند صمیمانه نهایت تقدیر و تشکر را داشته باشم.

1.      جناب آقای دکتر اکرمی ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران واحد شرق

2.      حاج آقای رمضانی مسئول محترم نهاد نمایندگی در دانشگاه استان

3.      دوستان و همکاران واحد نظارت استان جناب آقای بابایی، جناب آقای کشانی و سرکار خانم حقیقت گو

4.      سرکار خانم دکتر سجادی ریاست محترم موسسه علمی کاربردی مدیریت شهری و روستایی وزارت کشور

5.      جناب آقای مهندس میرزایی نکو نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی

6.      جناب آقای مهندس صفری فرماندار محترم شهرستان دماوند

7.      جناب آقای ذوالفقاری بخشدار محترم رودهن

8.      حجت الاسلام مدیح امام جمعه محترم رودهن

9.      جناب سرهنگ عرب فرمانده محترم سپاه شهرستان

10.  جناب سرگرد مجیدی فرمانده محترم حوزه دو رودهن

11.  اعضای محترم شورای اسلامی شهر رودهن علی الخصوص جناب آقای همت نجفی ریاست محترم شورا

12.  جناب آقای مهندس کچویی شهردار محترم رودهن

13.  حجت الاسلام ویسی مدیریت محترم فرهنگی مرکز

14.  معاونت آموزشی و مدیر پژوهشی مرکز

15.  همکاران مرکز

16.  سرپرستان مرکز از زمان شروع به فعالیت:

الف: آقای توسلی

ب: آقی امیر کرمی

ج: آقای حسنی

د: آقای ویسی

ه: آقای درویشی

17.  جناب آقای دکتر خلیل میرزایی

در انتها از تمامی کسانیکه بنده را در راستای روند اصلاحی و ساختاری این مرکزهمکاری نموده اند و از قلم افتاده اند پوزش طلبیده و امیدوارم با اهتمام تمام عزیزان بتوانیم شهر و میهنی آباد داشته باشیم.

بسمه تعالی

2.      حاج آقای رمضانی مسئول محترم نهاد نمایندگی در دانشگاه استان

5.      جناب آقای مهندس میرزایی نکو نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی

6.      جناب آقای مهندس صفری فرماندار محترم شهرستان دماوند